Onze klanten schrijven over ons

Geloof ons niet op ons woord, maar geloof onze klanten.

Marijke Ariëns

Particuliere klant

Ik ben ontzettend tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht door Barry en Rick. Ze hebben goed werk afgeleverd, laten alles netjes achter en alles gaat in goed overleg. Ik beveel Kunst & Koster Schilderwerken zeer zeker aan!!

Jan en Joke - Rijssen

Particuliere klant

Barry en Rick hebben onze hele beneden verdieping een ware metamorfose gegeven. Een super stuk vakwerk geleverd. Een top team, zeker een aanrader waard!

Fam. Kuiper

Particuliere klant

Gaan we het zelf proberen... of laten we de grote schilderklus door de schilder opknappen... dat was onze afweging. We kozen uiteindelijk voor het laatste en hebben daar geen moment spijt van gehad! Barry en Rick zijn gezellig in de omgang en leveren strak werk voor een scherpe prijs. En... ere wie ere toekomt... zo mooi had ik het zelf nooit gekregen...

Fam. Visser

Particuliere klant

Kunst en Koster staat voor vakmanschap. Ze zijn een week bij ons aan het schilderen geweest en het resultaat mag er zijn. Wij zijn meer dan tevreden. Rustige en secure schilders, met verstand van hun vak. We kunnen hen bij iedereen aanbevelen.

Marco en Ria - Wierden

Particuliere klant

Al jaren is Rick Kunst onze vaste huisschilder, als het gaat om binnen- en buitenklussen. Vier jaar geleden is de buitenkant van het huis geschilderd en drie jaar terug zijn de binnenmuren gesausd. In februari zijn Rick en partner Barry enkele weken bezig geweest met het binnen interieur. Zo hebben de kozijnen, lambrisering en de deuren een nieuw verfje gekregen en zijn deze opnieuw gekit! Daarnaast is bijvoorbeeld het repareren van rotte kozijndelen, het plaatsen van nieuwe beglazing in een deur of het aflakken van een trap bij de heren in vertrouwde handen. Kortom, al jarenlang gaan hun vakwerk en onze tevredenheid hand in hand samen.

Bennie Schuurman

Zakelijke klant

Top vakwerk geleverd en een zeer tevreden klant echt een aanrader dit bedrijf!

Fam. Kreijkes

Particuliere klant

Kunst & Koster leveren prima werk, ons huis is van binnen en buiten prima en strak in de verf gezet.

Gerrit Plakmeijer

Particuliere klant

Augustus 2022 buitenom boven laten schilderen, vorig jaar 2021 buitenom beneden. Prima vakwerk geleverd inclusief eventuele reparaties, goede communicatie en vriendelijk in omgang. Geen onverwachtse kosten achteraf, echt een aanrader om het schilderwerk door hen (team bestaat uit 2 personen) te laten uitvoeren.

Dik van Leun / Margriet Hiddingh

Particuliere klant

De schilders Kunst & Koster hebben onze woning deels binnen en geheel buiten geschilderd. Dankzij hun vakmanschap, goede communicatie, duidelijke prijsafspraken en heldere planning is dit heel plezierig verlopen. Aanrader!!!

Fam. Ter Keurs

Particuliere klant

We hebben in de afgelopen jaren meerdere onderdelen door Barry en Rick laten schilderen. Hierbij kwamen ze elke keer in de vooraf afgesproken periode en ze leveren de gewenste kwaliteit binnen het tijdvak wat ook op voorhand wordt ingeschat. Kortom een partij waar je van op aan kunt en zeker het aanraden waard is.

Mevrouw J. Kunst

Particuliere klant

Onlangs deze schilders gehad in verband met een lekkage plek in het plafond. Kwamen netjes de plek bekijken en er werd een offerte gemaakt, wat ik nodig had voor de verzekering. Voor het schilderen werd de vloer en keuken netjes afgedekt. Ze hebben prima werk geleverd. Zeer tevreden!